De bug mode

This is the only section of forums that is accessable to the public. All the other forums are "locked." Access to further forums becomes immediately available upon registering.

Moderator: national-PCSOs

Its me MJ12CZ

De bug mode

Post by Its me MJ12CZ » Fri Jan 25, 2008 1:41 pm

Hi I'm getting this...


Could not retrieve recent topics

DEBUG MODE

SQL Error : 5 Out of memory (Needed 519225 bytes)

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM ophpbb_topics t, ophpbb_forums f WHERE t.forum_id IN (4, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 29) AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5

Line : 515
File : index.php

Can log in but not check the boards, once I get this I have yo log out again.

User avatar
falkor
Navigator
Navigator
Posts: 5062
Joined: Fri Feb 20, 2004 11:39 am
Alignment: 'Xevious'
Location: Surrey
Contact:

Post by falkor » Fri Jan 25, 2008 3:27 pm

is anybody else getting this?

or any other problems?

mj12cz ? what's the latest now? 8)

out of memory? :shock: boy, I haven't seen that since the old Commodore 64 days :x

mj12cz
Veteran Member
Veteran Member
Posts: 2009
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:10 pm
Location: lincs

Post by mj12cz » Fri Jan 25, 2008 5:35 pm

Hi Falk, It seems to be working OK now, was driving me nuts, but appears sorted! :D
"Its a mother beautiful bridge and its going to be there"

Save the cheer leader, save the world.....

People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf.
George Orwell

User avatar
andrews
Registered Member
Registered Member
Posts: 32
Joined: Tue Jan 15, 2008 2:13 pm
Location: milton keynes

de bug mode

Post by andrews » Tue Jan 29, 2008 4:59 pm

im also getting that be bug mode thing.
How do you sort it out?

Faye

User avatar
xeon
Official Member
Official Member
Posts: 77
Joined: Mon Nov 05, 2007 7:01 pm

Post by xeon » Tue Jan 29, 2008 6:06 pm

Same for me

User avatar
andrews
Registered Member
Registered Member
Posts: 32
Joined: Tue Jan 15, 2008 2:13 pm
Location: milton keynes

Post by andrews » Tue Jan 29, 2008 6:52 pm

its working again now!


Whats that all about
Faye

User avatar
falkor
Navigator
Navigator
Posts: 5062
Joined: Fri Feb 20, 2004 11:39 am
Alignment: 'Xevious'
Location: Surrey
Contact:

Post by falkor » Wed Jan 30, 2008 2:52 pm

:x we are having problems today :?

but please report all loss of service on this topic

my apologies, I will seek advice from the hosts

User avatar
vespa
Executive Member
Executive Member
Posts: 198
Joined: Fri Mar 16, 2007 5:03 pm
Location: York

Post by vespa » Wed Jan 30, 2008 4:13 pm

I kept getting that message yesterday Falk, I couldn't even log in as a guest! All seems ok now tho!

Post Reply Previous topicNext topic